Bli medlem

Som medlem får du tillgång till Rimfaxe samtidigt som du stödjer kampen för ett bättre internet och ett samhälle utan övervakning.

Medlemskostnaden går till att driva tjänsten samt att hålla igång vår blogg. Det går även att skänka en slant om du önskar stödja oss!

1. Anslut till ett abonnemang

Vi har en enda prisplan med ett fast pris, enkelt! I utcheckningen går det att välja antal konton som behövs.

1 användare
Krypterad chatt
Videomöten
Fildelning
Obegränsat antal enheter
..och mer!

50 kr/månad

Betalningar hanteras av Stripe. För betalning via faktura, Swish eller bankgiro vänligen kontakta oss först! Genom att skapa ett konto eller lägga en beställning så godkänner du våra Villkor samt vår Integritetspolicy. Vi erbjuder rabatt till ideella föreningar samt klimatvänliga företag.

2. Du får en kod på mejl

Efter att vi har behandlat din betalning kommer du att får en kod på mejl (vänligen kontakta oss om du inte har fått en kod efter 30 minuter). Koden anger du sedan när du skapar ett konto i steg 3 nedan.

(Beställer du mer än ett konto hanteras detta manuellt, dina koder kan därför dröja lite längre).

3. Skapa ett konto

När du har fått din kod kan du skapa ett konto. Detta görs lättast via vår webbchat (Element Web), men kan även göras i de flesta Matrix-appar (så som Element, FluffyChat etc.).

Registrering via webbläsare

1. Öppna element.rimfaxe.net och tryck på Create Account

2. Fyll i dina användaruppgifter och tryck på Register

3. Fyll i din kod som du fick på mejl och tryck på Authenticate. Sedan är det bara att logga in!

4. Verifiera ditt konto

Efter att du har skapat ett konto behöver du verifiera det. Logga in på ditt konto och starta en chatt med @root:rimfaxe.net. Skicka din e-postadress i chatten. E-postadressen måste vara identisk med den som är står på abonnemanget. Nu är ditt konto verifierat!

Detta steg krävs för att vi ska kunna hålla koll på vilka konton som är aktiva, för att hantera betalningar, och för att du som användare ska kunna återställa ditt lösenord om du någonsin glömmer det. E-postadresser och deras länk till en specifik betalande kund delas inte med någon och lagras krypterat.