Bli medlem

Som medlem får du tillgång till Rimfaxe samtidigt som du stödjer kampen för ett bättre internet och ett samhälle utan övervakning.

Till skillnad från många gratistjänster spårar vi dig inte och säljer inte din data. Medlemsavgiften går till att driva och underhålla Rimfaxe, så att du kan chatta säkert.

Betalningar hanteras av Stripe. För betalning via faktura vänligen kontakta oss först! Genom att skapa ett konto eller lägga en beställning så godkänner du våra Villkor samt vår Integritetspolicy.

Skapa ett konto

Välkommen till Rimfaxe!

När du har fått din kod kan du skapa ett konto. Detta görs lättast via vår webbchat, men kan även göras i valfri Matrix-app (så som Element, FluffyChat, Cinny, m.fl.) genom att skriva in rimfaxe.net som hemserver.

(Har du inte fått en kod inom 30 minuter vänligen kontakta oss)

Registrering via webbläsare

Skärmbild av inloggningssidan hos Rimfaxes webbchatt

1. Öppna element.rimfaxe.net och tryck på Skapa konto

Skärmbild av inloggningssidan hos Rimfaxes webbchatt

2. Fyll i dina användaruppgifter och tryck på Registrera

Skärmbild av inloggningssidan hos Rimfaxes webbchatt

3. Fyll i din token/kod och tryck på Fortsätt. Sedan är det bara att logga in!

Kontoverifiering för betalande medlemmar

Efter att du har skapat ett konto behöver det verifieras. Starta en chatt med administratören @root:rimfaxe.net och skicka din e-postadress i chatten. E-postadressen måste vara identisk med den som står på abonnemanget. När du har fått ett svar kan du lämna chatten. Nu är ditt konto verifierat!

Detta krävs för att vi ska kunna hålla koll på vilka konton som hör till aktiva abonnenter samt för att du som premiumanvändare ska kunna återställa ditt lösenord om du någonsin glömmer det. E-postadresser och deras länk till specifika användare lagras krypterat och delas inte med någon.

Konton som ej har verifierats kan komma att begränsas eller stängas av (efter minst en varning).