Stöd för videosamtal i grupp!

Vi har satt upp vår egna instans av Jitsi Meet, vilket gör det möjligt att starta röst- och videosamtal med fler än två deltagare samtidigt, både i chatt och webbläsare!

Detta ska fungera automatiskt på alla typer av enheter, vare sig det är i webbläsaren, i mobilen eller på datorn.

Vår instans av Jitsi Meet går också att nå genom att öppna https://jitsi.rimfaxe.net i valfri webbläsare. Ingen autentisering eller inloggning behövs. Tänk på att vem som helst med möteslänken kan gå med i mötet. För att förhindra detta, aktivera möteslösenord eller en möteslobby inne i mötet.

Alla samtal är krypterade med TLS mellan klient och server. Om högre säkerhet eller integritet önskas så har Jitsi i Chromium-baserade webbläsare stöd för ände-till-ände (E2E) kryptering. Detta kan aktiveras i inställningarna under Säkerhetsalternativ inne i ett samtal.

Skärmdump av att end-to-end kryptering är aktiverat i Jitsi